Oraroo
Înregistrează Compania
https://blog.echipanoastra.ro/assets/c5e13b05-a3be-4738-a5d6-38a26d73c6f0

Caz de Utilizare Oraroo: Generare automată de documente pentru un număr mare de angajați

Departamentele de HR s-au confruntat întotdeauna cu dificultățile gestionării dosarelor și documentelor în format fizic. Tendințele de digitalizare din prezent deschid însă noi căi de simplificare în acest domeniu.

În Oraroo există funcționalitatea de generare documente administrative (ex. acte adiționale, adeverințe, contracte etc.), pe baza unui șablon predefinit, pentru un număr mai mare de angajați în același timp – generare de tip „bulk”.

Cum Funcționează Generarea de Documente de Tip Bulk în Oraroo

Pasul 1. Din lista de angajați pot fi selectați cei pentru care trebuie generate documentele dorite

1 Ro Resize

 

Pasul 2. Pentru a ajunge mai rapid la selecția dorită, se poate aplica un filtru (ex. dacă dorim eliminarea din listă a colaboratorilor externi)

2 Ro Resize

 

Pasul 3. Click pe butonul „Generează Document”, apoi alegeți din listă tipul de document dorit, apoi Export. Se va descărca o arhivă cu documentele precompletate cu datele angajaților selectați

3 Ro Resize

Avantaje – Generare Documente Bulk
  • Procesul este simplu și eficient, iar timpul pe care departamentul de HR îl alocă procedurii este semnificativ mai scurt decât în varianta clasică „creion – hârtie”;

 

  • Orice model sau șablon de document este la un „click” distanță de un angajat care are o nevoie administrativă;

 

  • Odată cu eficientizarea procesului și productivitatea angajatului crește;

 

  • Toate informațiile din sistem sunt centralizate și ușor de parcurs sau modificat
Contextul Actual de Lucru și Nevoia Automatizării

Odată cu popularizarea regimului de lucru de tip „work-from-home” sau „hybrid”, a crescut nevoia de eficientizare a sistemelor de management al personalului. Astfel, s-a constatat că automatizarea anumitor proceduri din sfera resurselor umane are efecte benefice asupra productivității, implicării și stării de bine a angajaților.

Concret, digitalizarea procedurilor pe lângă faptul că oferă o bază informațională mult mai rapid către departamentele unei companii ajută și la îmbunătățirea experienței generale a unui angajat la locul de muncă. Astfel, un angajat care lucrează de acasă poate rezolva diverse proceduri administrative cu un simplu „click”.

Perspectiva Oraroo

Posibilitatea implementării procedurii de generare de tip „bulk” a documentelor administrative reprezintă doar un exemplu de serviciu ce este oferit pe platforma Oraroo. Oraroo facilitează eficientizarea și automatizarea unei game largi de proceduri de ordin administrativ și promovează productivitatea la locul de muncă.

Pentru demo sau alte detalii: contact@oraroo.eu