Oraroo
Înregistrează Compania
https://blog.echipanoastra.ro/assets/250678d9-5e1a-4485-8f86-166d0cfbfdf8

Oraroo susține inovațiile în transformare digitală la Crowe

Comunicat de presă

Bucuresti, 1.11.2021

Odată cu creșterea afacerii vine și nevoia de a unifica modul în care proiectele sunt gestionate în companie: operațiuni, aspecte comerciale sau de resurse umane. Crowe România va atinge acest obiectiv folosind o singură platformă: Oraroo, simplificând și automatizând procesele operaționale consumatoare de timp. Astfel, Crowe are un instrument de management operațional integrat, pentru optimizarea profitabilității, îmbunătățirea relației cu clienții și gestiunea forței de muncă.

Oraroo

Oraroo (oraroo.eu),  soluția de productivitate în afaceri care ajută companiile de servicii profesionale să își gestioneze întregul flux de lucru pe aceeași platformă, anunță astăzi parteneriatul cu Crowe Romania, parte din rețeaua globală de consultanță, audit și contabilitate Crowe, cotată  în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial.

Parteneriatul este o parte integrantă a inițiativei de transformare digitală a Crowe în România, creată pentru a centraliza și automatiza informațiile din cadrul afacerii și, în cele din urmă, pentru a crește eficiența și productivitatea operațională.

Ca urmare a fuziunii dintre Finexpert și Boscolo, Crowe Romania se situează pe poziția a 6-a la nivel național în topul firmelor de consultanță, contabilitate și audit, conform cifrei de afaceri. Noua companie va avea o cifră de afaceri anuală de aproximativ 9 milioane de EURO. Cei 230 de specialiști vor lucra pentru 1,000 de clienți locali și internaționali.

Odată cu această creștere vine și nevoia de a gestiona integrat proiectele și serviciile oferite clienților, astfel încât toate aspectele operaționale, comerciale sau de resurse umane care contribuie la succesul acestora, să poată fi accesibile într-o singură platformă.

Folosind Oraroo, Crowe va atinge acest obiectiv, simplificând procesele consumatoare de timp. Drept urmare, firma de consultantă poate acum să ia decizii de management mai bune și să aiba o abordare mai strategică în ceea ce privește managementul proiectelor, operațiunile, resursele umane și aspectele comerciale ce intervin în relația cu clienții.

„Suntem încântați să implementăm platforma Oraroo”, explică Manuela Furdui, Managing Partner Crowe Romania, „Conectând fiecare arie a afacerii noastre, platforma ne oferă o imagine holistică a companiei noastre, dându-ne puterea să eliminăm ceea ce ne împiedică să facem progrese și să ne concentrăm pe lucruri mai importante: inovație, asistenta clienți și servicii de calitate. Ne va ajuta să devenim mai eficienți, organizați și să automatizăm o mulțime de sarcini care necesită timp. Oraroo eficientizează o serie de aspecte de comunicare internă pe proiecte in companie și va facilita să implementăm mai ușor noi procese, tehnologii. Vrem să continuăm să ne cultivăm mentalitatea de „Mai puternici impreuna” și întreaga noastră organizație să fie aliniată. Folosirea aceleiași platforme este următorul pas în acest sens.”

Avantajele cheie pe care Crowe Romania se așteaptă să le vadă din parteneriat includ:

  • Urmărirea tuturor etapelor proiectului în timp real
  • Control asupra fluxurilor de lucru pe o singură platformă (contracte, proiecte si resurse umane implicate)
  • Catalog de servicii centralizat și managementul contractelor
  • Facturare și abilitatea de a integra fluxurile comerciale cu sistemul contabil
  • Claritate asupra rentabilității fiecărui proiect în funcție de resursele și timpul investit de echipă
  • Indicatori pentru măsurarea productivitații individuale și a echipelor
  • Tablouri de bord în timp real personalizate în funcție de ierarhie
  • Agregarea și corelarea datelor istorice din mai multe surse interne, pentru a asigura o adopție și tranziție facilă catre noua platformă
  • Date centralizate și gestionate pentru a informa deciziile de afaceri mai bune
  • Sprijinirea echipelor operaționale cu fluxuri de lucru intuitive, pentru a se putea concentra mai bine pe obiectivele de afaceri

„Este fantastic să lucrăm cu Crowe România pentru a-i ajuta la impulsionarea transformării lor digitale”, a comentat Cristian Mindricelu, Fondator Oraroo. „Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai mult un loc digital, iar lucrul de la distanță devine ceva obișnuit, companiile care își automatizează fluxurile de lucru sunt cele care vor prospera. În plus, procesele structurate aduc confort echipei, atrăgând încrederea și motivarea angajaților. Succesul acestui proiect este din punctul nostru de vedere doar începutul unui parteneriat lung și valoros cu echipa Crowe Romania”

Despre Crowe România

Crowe România este membră a Crowe, rețea globală de consultanță, audit și contabilitate, dezvoltată ca suport pentru companiile care își asumă angajamente transfrontaliere. Cotată  în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33,000 de profesioniști grupați în 750 sedii, Crowe oferă expertiză detaliată și transparentă în peste 130 de țări din întreaga lume.

Parte a rețelei profesionale internaționale, compania are acces nelimitat la informații, asigurându-se astfel sprijinul și expertiza profesioniștilor din toată lumea în efortul de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții săi. În calitate de membru independent al Crowe, compania activează în baza unui set comun de valori fundamentale, luându-și angajamentul de a oferi servicii impecabile, la standarde internaționale de calitate, pentru toți clienții, indiferent de locația lor.

Despre Oraroo

Modelul de lucru la distanță al companiilor de servicii creative și profesionale necesită soluții pentru gestionarea muncii.

În acest context, Oraroo își propune să îmbunătățească performanțele operaționale și financiare ale companiilor de servicii profesionale și unește într-un singur sistem managementul de proiectgestionarea resurselortarifarea și facturarea contractelor, administrarea forței de muncă, raportarea către management și integrarea cu sistemele existente.

Contact presa

Bogdan Marin, e-mail: bogdan.marin@oraroo.ro telefon: 0731.730.574

Această informație este disponibilă și pe pagina noastră web la: blog.oraroo.ro

Pentru detalii referitoare la serviciile Oraroo va rugam sa folosiți următoarele modalități de contact
Web: www.oraroo.ro
Email: contact@oraroo.ro