Oraroo
Înregistrează Compania
https://blog.echipanoastra.ro/assets/9e6fccb2-edea-41c8-955d-2427dfe06c21

Platformă Standardizată dar și Configurabilă

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, este posibil să descoperiți că caracteristicile standard ale software-ului dvs. nu mai corespund nevoilor dvs. Personalizarea vă poate ajuta să profitați la maximum de software-ul dvs. și să vă mențineți afacerea să funcționeze fără probleme.

Când începeți pentru prima dată cu Oraroo, este potrivit să începeți cu o abordare în pași și să extindeți utilizarea în timp. Pe măsură ce platforma devine din ce în ce mai populară intern, este posibil să descoperiți că trebuie să faceți experiența Oraroo din ce în ce mai automatizată și mai bine aliniată cu toate detaliile proceselor dvs. interne.

Prin modul în care este proiectat, Oraroo vă permite exact acest lucru. Nu numai că îi puteți extinde modelul de date pentru a înregistra informații suplimentare, Oraroo vă permite să personalizați șabloanele de documente, procesele sau chiar indicatorii de performanță pe care îi puteți monitoriza în corelare cu cei calculați standard în platformă. Nu în ultimul rând, în strânsă colaborare cu echipa de implementare Oraroo, puteți integra celelalte sisteme interne precum ERP, CRM sau platforme externe de management al timpului sau agenții de turism online.

https://blog.echipanoastra.ro/assets/636ce784-c314-48a9-be04-398dc3a20c96

Cereri Diverse ale Angajaților

În orice organizație, există o varietate de solicitări care vin de la angajați. Aceste cereri pot fi:

  • Solicitări către echipa de resurse umane, cum ar fi o modificare a programului de lucru, schimbarea planului de abonament medical sau solicitarea unui document de angajator pentru a se ocupa de taxe,
  • Cereri legate de IT, cum ar fi solicitările de acces la un sistem din companie, solicitarea de a actualiza sau repara un laptop sau obținerea de spațiu de stocare suplimentar în cloud-ul companiei,
  • Cereri administrative, cum ar fi solicitarea de rechizite de birou sau înlocuirea unui card de acces

Ori de câte ori angajații trebuie să utilizeze sisteme diferite pentru astfel de solicitări, acest lucru poate crea multă confuzie cu privire la ce să facă unde. Deși unele solicitări sunt mai presante decât altele, este important să existe un proces care să asigure că toate solicitările sunt tratate în timp util și eficient.

O modalitate de a face acest lucru este să creați în Oraroo un flux de lucru pentru gestionarea solicitărilor de orice tip ale angajaților. Acest flux de lucru poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor organizațiilor mari, dar în mod standard include următorii pași:

1. Emiterea cererii în Oraroo: Primul pas este pur și simplu să permită angajatului să selecteze cererea corespunzătoare dintr-un catalog de astfel de servicii interne standardizate ale companiei.

2. Aprobarea cererii: Dacă tipul de cerere selectat s-a configurat pentru a necesita aprobare, șeful său imediat va primi o astfel de sarcină în Oraroo. Prin urmare, acesta poate decide să accepte sau să refuze cererea, cu opțiunea de a se consulta cu un alt coleg despre aceasta.

3. Îndeplinire: Solicitarea va ajunge în lista de activități Oraroo a responsabilului din organizație, în funcție de tipul cererii. El va efectua acțiunile efective pentru îndeplinirea cererii și va comunica inițiatorului rezultatul. În cazul în care cererea nu poate fi satisfăcută, angajatul va fi de asemenea informat.

4. La sfârșitul procesului, Angajatul poate accepta sau nu răspunsul. În acest caz, acesta poate decide reemiterea cererii, după ce a furnizat detalii și/sau documente suplimentare pentru a clarifica situația.

Urmând acești pași, puteți crea un proces fluid și eficient pentru gestionarea oricărui tip de solicitări ale angajaților în Oraroo. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți angajații mulțumiți și productivi, și va face ca organizația dvs. să funcționeze mai bine.

https://blog.echipanoastra.ro/assets/17cea7ec-0b07-4ee6-b2d6-a0f77ce680c9

Câmpuri Personalizate

Orice sistem de management al afacerilor online este definit pe baza unui anumit set de practici comune și moduri de lucru care sunt frecvent întâlnite în viața reală.

Acesta definește, de asemenea, modelul utilizat pentru gestionarea datelor în sistem, adică conceptele de afaceri implementate, precum și atributele acestora.

Ce trebuie făcut atunci când compania are nevoie să extindă modelul de date standard al platformei cu propriile sale atribute specifice?

În Oraroo, administratorii de cont pot adăuga propriile câmpuri personalizate, specificând tipul acestora și entitatea pe care se aplică. Odată adăugate, informațiile suplimentare pot fi urmărite la nivel de Angajat, dar și alte entități precum Unitatea Organizațională, Client, Proiect etc.

https://blog.echipanoastra.ro/assets/d6b0c715-bc3a-4222-94e4-968a3a136520

Fluxuri de Integrare/ Retragere/ Promovare Angajați

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, va trebui să configurați un proces standard de adăugare de noi angajați în echipa dvs. Integrarea noilor angajați poate fi un proces consumator de timp, dar organizarea unui flux de lucru clar, simplu și cuprinzător poate ajuta lucrurile să funcționeze mai bine.

Configurarea unui flux de lucru eficient de integrare a angajaților presupune:

1. Definirea pașilor procesului de Integrare a unui Nou Angajat.

Trebuie descrise toate sarcinile care trebuie îndeplinite la înrolarea unui nou angajat, de la trimiterea scrisorilor de ofertă până la programarea sesiunilor de formare. În acest fel, vă puteți asigura că nimic nu va fi uitat.

În Oraroo puteți utiliza pentru acest scop Fluxuri de lucru Personalizate pentru Angajați. Puteți utiliza funcția Flux de lucru personalizat având înregistrarea de Angajat ca și suport. Puteți astfel detalia pașii procesului dvs., dependențele acestora și personalul responsabil pentru fiecare.

Exemple de astfel de pași pot fi:
- o sarcină către echipa de Administrare Resurse Umane pentru a pregăti contractul de muncă sau pentru a programa angajatul pentru control medical
- o sarcină către IT pentru a pregăti laptopul angajatului sau a configura adresa de e-mail și accesul la sistemele necesare angajatului pentru a-și desfășura activitatea
- o sarcină către echipa Administrativă, pentru a furniza angajatului un card de acces la birou
- sarcini suplimentare managerilor pentru organizarea de training-uri specifice job-ului către noul angajat

Fiecare pas permite participanților să colecteze date și/sau documente specifice și să le adauge în fișa angajatului, și poate fi finalizat printr-o acțiune pozitivă sau negativă, astfel încât selecția pașilor de urmat va lua în considerare și această decizie.

2. Crearea de șabloane pentru documentele cheie.

Este foarte util să aveți la îndemână șabloane pentru documentele cheie, cum ar fi scrisorile de ofertă și acordurile angajaților. Acest lucru vă poate economisi mult timp atunci când integrați noi angajați. Pur și simplu completați informațiile relevante pentru fiecare nou angajat și generați documentul. În Oraroo puteți genera documente pe baza unor șabloane personalizabile și a tuturor datelor disponibile în legătură cu acel angajat.

3. Configurarea unui sistem pentru urmărirea progresului.

Este foarte important să configurați un sistem de urmărire a progresului înregistrării fiecărui nou angajat. Oraroo facilitează monitorizarea progresului și pentru fluxurile de lucru personalizate. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți la curent cu lucrurile și să vă asigurați că totul este pe drumul cel bun.

4. Configurarea de fluxuri de lucru similare pentru Ieșirea angajaților sau Promovări

Este important să aveți un proces rapid de integrare a angajaților, dar este la fel de important să vă asigurați că ieșirea unui angajat din companie se face în ordine. Începând cu aspecte precum organizarea interviurilor de ieșire, procesul poate urma în oglindă pașii de onboarding, de exemplu solicitând IT-ului să colecteze echipamentele furnizate sau să anuleze accesul la sistemele companiei iar Administrației să revoce accesul fizic la birouri.

Promovările pot fi la fel de complexe, mai ales din perspectiva accesului la sisteme, dar pot implica și instruire suplimentară, documente pregătite etc.

Folosind Oraroo, puteți configura fluxuri de lucru eficiente de onboarding, off-boarding și promovare a angajaților, care vă vor economisi timp și vă vor ajuta să asigurați o tranziție ușoară a personalului dumneavoastră în noile lor roluri.